Reliable Autogate System (FBM 929 Arm Autogate) – Drop By To Our Autogate Showroom/ Autogate Shop

Kami telah dikunjungi oleh pelanggan dari Jalan Pandan 1/8, Pandan Indah, 55100 Kuala Lumpur ke bilik pameran autogate/ autogate showroom dan kedai syarikat autogate/ autogate shop kami. Hasil dari perbincangan, pelanggan baru buat renovation rumah dan pasang pintu pagar folding baru tapi guna semula arm autogate lama. Baru beberapa bulan, arm autogate rosak. Jadi, kami mengesyorkan FBM 929 Arm Autogate Sistem, heavy duty autogate series. Dari fbm arm autogate motor, control panel, autogate remote control, auto gate transformer, gp backup battery dan autogate pvb box. Semuanya autogate komponen berkualiti tinggi dari buatan malaysia.

 

 

Katanya, beberapa syarikat autogate/ autogate company yang pelanggan pergi sebelum ini, tidak ada menunjukkan semua autogate komponen, mereka hanya bagi catalog dan bincang mengenai harga autogate sahaja, teknikal semua tiada dan jadi rasa tidak yakin. Setelah bincang semua dengan pelanggan, mereka terus sahkan untuk membuat pemasangan fbm autogate dan meminta kami untuk memasang autogate di rumahnya secepat mungkin. Customer juga syorkan Kedai Autogate kami kepada adiknya di Lorong Bunga Melati 1a, Taman Maju Jaya, 56000 Kuala Lumpur dimana pemasangan fbm autogate dibuat pada sabtu ini.

 

Autogate Installation Pandan Indah

 

Untuk kaji semula yang terbaik autogate/ best autogate system sudah pastinya FBM 929 Arm Autogate System adalah pilihan terbaik yang merupakan jenama yang bagus autogate/ best autogate brand/ famous autogate brand in Malaysia dengan harga autogate malaysia/ autogate price malaysia yang menawarkan harga autogate yang berpatutan, autogate malaysia promotion. Dapatkan harga promosi arm autogate sekarang untuk yang terbaik autogate di Selangor/ KL.

 

Autogate Services Ampang

 

Kami boleh membaiki sistem autogate anda hanya dalam 3 langkah mudah dan cepat.

Langkah 1 : Tangkap 3 – 5 gambar (Gate & Autogate Motor Sekali)

Langkah 2 : Whatsapp gambar dan alamat ke www.wasap.my/60182079198

Langkah 3: Juruteknik yang terlatih dengan membawa van penuh stok akan membantu

Jacky Pan

Call: 018 – 207 9198
Whatsapp:
www.wasap.my/60182079198
https://kedaiautogate.com
https://youtu.be/fm2Itj0BsgU