Baiki Autogate OAE Autogate Tak Berfungsi Subang Jaya

 

Daripada pengalaman kami yang biasanya arm autogate system kalau autogate tidak berfungsi, autogate tidak boleh membuka/ tutup untuk kedua-dua belah/ auto gate not opening, guna autogate remote control tidak berfungsi, guna autogate house button juga tidak berfungsi ini mungkin ada masalah dengan autogate pcb board / autogate motherboard, autogate transformer atau boleh jadi juga wayar/ auto gate cable. Jadi disini kami akan troubleshooting dahulu dan tunjukkan pada pelanggan autogate parts mana yang bermasalah. Kemudian kami akan terus gantikan spare parts autogate tersebut. Hanya dengan cara baiki autogate terbaik digunakan.

 

 

Lain pula cerita kali ini di Jalan USJ 1/3M, Grandville, USJ 1 dimana oae autogate sistem pelanggan kedua-dua belahnya tidak boleh dibuka/ both sides autogate not working dan pemasang autogate sebelum ini/ previous autogate installer usj dah datang tengok mereka kata oae arm autogate motor dua-duanya bermasalah, katanya lebih elok jika pasang oae set penuh autogate baru. Mustahil jika kedua-dua oae autogate motor rosak serentak. Nasiblah ada kawan pelanggan di Jalan USJ 12/1. Subang Jaya yang mengesyorkan EE Automation. Kami membuat troubleshooting tidak sampai 10 minit dan mengetahui apa punca oae autogate rosak, bukan oae arm autogate motor yang punca masalah autogate tetapi oae autogate control panel. Selepas menukar oae pcb board itu, elok sahaja kedua-dua oae auto gate motor berfungsi.

 

Autogate Specialist Subang Jaya

 

Tidak semua pemasang autogate/ autogate installer mereka pakar dalam pembaikan autogate/ autogate repair specialist, ada yang tahu pasang autogate rumah/ home autogate installation sahaja tetapi tidak boleh membaiki autogate. Mungkin mereka tidak tahu cara untuk mengenalpasti masalah autogate dan tidak mempunyai autogate spare parts. Jadi carilah mereka yang betul-betul specialist dalam autogate dan beli autogate yang lebih berkualiti supaya dapat menyimpan duit dalam jangka masa panjang.

Untuk keterangan lanjut mengenai FBM Autogate System kami atau produk lain, sila hubungi di 018 – 207 9198.

Kami boleh membaiki sistem autogate anda hanya dalam 3 langkah mudah dan cepat.

Langkah 1 : Tangkap 3 – 5 gambar (Gate & Autogate Motor Sekali)

Langkah 2 : Whatsapp gambar dan alamat ke www.wasap.my/60182079198

Langkah 3: Juruteknik yang terlatih dengan membawa van penuh stok akan membantu

Jacky Pan

Call: 018 – 207 9198
Whatsapp:
www.wasap.my/60182079198
https://kedaiautogate.com
https://youtu.be/fm2Itj0BsgU