Auto Gate Wiring KL – Supply & Install Autogate Armour Cable

Autogate wiring adalah salah satu bahagian penting, kalau wiring tak okay, macam mana autogate system nak berfungsi dengan baik, sebab itu anda kena bijak memilih auto gate installer yang pengalaman yang tahu cara autogate wiring dengan betul. Yang senang dimasa akan datang, anda juga kan.

 

Auto Gate Services KL

 

Cuba anda tengok wiring autogate customer di Persiaran Tuanku Syed Sirajuddin, Taman Duta, 50490 KL, kami taktahu nak cakap apa. Kesnya macam ini, customer call kami beritahu autogate tak boleh buka, jadi kami datang buat autogate troubleshooting kami dapati swing arm autogate control panel problem, lepas kami tukar autogate berfungsi seperti biasa. Beberapa hari kemudian customer call beritahu autogate pelahan dan kami datang semula untuk periksa. Rupanya autogate wiring problem dan offer untuk buat wiring autogate baru guna autogate armoured cable tapi customer nak panggil wireman nya sendiri. Beberapa hari kemudian lagi customer call beritahu autogate tak boleh buka. Kami datang balik periksa dan ia bukan berpunca daripada autogate components tapi dari autogate wiring. Kali ini customer buat keputusan untuk minta kami buat autogate wiring baru menggunakan high quality armour cable, lebih 40 tahun boleh tahan.

 

Autogate Wiring KL

Anda selalu ada masalah autogate? Baru-baru ini banyak masalah autogate berpunca daripada autogate wiring problem. Apabila kami buat autogate troubleshooting yang mula-mula disangkakan autogate components problem, tapi sebenarnya auto gate wiring problem. Memang teruk wiring autogate mereka buat, banyak sambung-sambung. Kesian kena customer kena tipu dengan kontraktor mereka. Jadi sekarang kami terpaksa buat wiring autogate baru.

 

Autogate Installer KL

 

Lebih info mengenai jenis wiring autogate apa yang digunakan, cara buat autogate wiring dan juga harga autogate wiring. Boleh hubungi kami sekarang.

Untuk keterangan lanjut mengenai FBM Autogate System kami atau produk lain, sila hubungi di 018 – 207 9198.

Kami boleh membaiki sistem autogate anda hanya dalam 3 langkah mudah dan cepat.

Langkah 1 : Tangkap 3 – 5 gambar (Gate & Autogate Motor Sekali)

Langkah 2 : Whatsapp gambar dan alamat ke www.wasap.my/60182079198

Langkah 3: Juruteknik yang terlatih dengan membawa van penuh stok akan membantu

Jacky Pan

Call: 018 – 207 9198
Whatsapp:
www.wasap.my/60182079198
https://kedaiautogate.com
https://youtu.be/fm2Itj0BsgU