Pasang FBM Arm Autogate Baru – Gantikan Underground Autogate Lama

Underground autogate lama anda selalu bermasalah? Inilah masanya untuk pasang autogate baru, autogate jenis arm, Sekarang pun ramai yang dulu pakai underground swing autogate mereka dah tukar kepada hyraulic arm autogate atau fbm arm autogate system.

Lepas ni kalau ada masalah underground autogate lagi, lebih baik pasang autogate baru terus. Macam customer ini di Jalan Puteri 11, Bandar Puteri Puchong yang mana underground autogatenya hampir 3 tahun tak pakai sebab sebelum ini selalu sangat rosak. Sekarang ini apabila tahu yang kami ada autogate promosi, pasang fbm autogate murah dan customer ada budget untuk pasang autogate bar,um terus minta kami pasang FBM 929 Arm Autogate System secepat mungkin.

Kami ramai customer di puchong, ada yang kami buat fbm autogate installation puchong, pasang fbm 929 arm autogate puchong, install sliding autogate puchong, baiki autogate puchong, puchong autogate services dan juga autogate selangor dan autogate KL. Anda juga boleh tengok cara kami lakukan di https://youtu.be/yU6esUlcgkY

Untuk keterangan lanjut mengenai FBM Autogate System kami atau produk lain, sila hubungi di 018 – 207 9198.

Kami boleh membaiki sistem autogate anda hanya dalam 3 langkah mudah dan cepat.

Langkah 1 : Tangkap 3 – 5 gambar (Gate & Autogate Motor Sekali)

Langkah 2 : Whatsapp gambar dan alamat ke www.wasap.my/60182079198

Langkah 3: Juruteknik yang terlatih dengan membawa van penuh stok akan membantu

Jacky Pan

Call: 018 – 207 9198
Whatsapp:
www.wasap.my/60182079198
https://kedaiautogate.com
https://youtu.be/fm2Itj0BsgU