Autogate Tak Boleh Buka – Gantikan Dnor Autogate Control Panel Di Shah Alam

Servis baiki dnor autogate tak boleh buka di Jalan Purnama (U2/18), Taman TTDI Jaya, 40150 Shah Alam. Selepas tukar dnor autogate control panel terus boleh jalan seperti biasa. Sekejap sahaja kami buat sebab autogate spare parts kami ada bawa, cuma tinggal ambil dalam van servis kami dan boleh terus tukar auto gate parts tersebut.

Kami sentiasa tawarkan autogate servis yang cepat dan berkesan. Anda tak perlu risau mengenai auto gate spare parts. Semua dnor autogate spare parts seperti dnor 712 autogate motor, dnor 212 auto gate dc motor, dnor 712 arm autogate, dnor control panel, dnor remote control receiver, dnor autogate bracket kami ada. Sekiranya autogate installer anda tak ada spare parts autogate dan tak boleh tolong untuk baiki autogate rosak anda? Biar kami yang bantu.

Dnor Arm Autogate Repair Shah Alam

Pelbagai jenis model autogate untuk hydraulic arm auto gate system fbm arm autogate system, oae swing 333a, dnor 712 autogate, dnor 212 autogate, celmer autogate price, dynagate, dream gate system, agt 01 auto gate, auto gate energy systems yang kami boleh pasang autogate dan baiki autogate rosak anda. Kalau tidak pasti apa dengan masalah autogate atau rasa curiga dengan auto gate repairer kajang atau auto gate installer kajang anda, boleh hubungi kami untuk boleh dapatkan auto gate services klang valley kami.

 

Shah Alam Autogate Services

 

Untuk keterangan lanjut mengenai FBM Autogate System kami atau produk lain, sila hubungi di 018 – 207 9198.

Kami boleh membaiki sistem autogate anda hanya dalam 3 langkah mudah dan cepat.

Langkah 1 : Tangkap 3 – 5 gambar (Gate & Autogate Motor Sekali)

Langkah 2 : Whatsapp gambar dan alamat ke www.wasap.my/60182079198

Langkah 3: Juruteknik yang terlatih dengan membawa van penuh stok akan membantu

Jacky Pan
https://kedaiautogate.com
https://youtu.be/fm2Itj0BsgU
Call: 018 – 207 9198
Whatsapp:
www.wasap.my/60182079198