Sliding Auto Gate Installation In Ampang – FBM DC Sliding Autogate System

Hi Semua. Anda ada masalah sliding autogate motor selalu bermasalah, dah repair sliding autogate motor tersebut tapi rosak semula? Kami di Kedai Autogate ada penyelesaian terbaik, kami akan datang untuk troubleshooting autogate terlebih dahulu.

 

Pasang Sliding Autogate Ampang

 

Anda boleh tengok customer di jalan beverly heights 2 beverly heights 6800 ampang selangor gforce sliding autogate system dalam baru 5 tahun. Kalau anda nak tahu sliding autogate motor adalah sistem autogate yang paling tahan lama. Sudah lebih 4 kali gforce auto gate sliding motor tersebut dibaiki termasuk tukar gforce sliding autogate panel, gforce sliding capacitor, gforce autogate gear tapi masih bermasalah juga. Yang recommend kan kami kepada customer jiran belakang rumah iaitu pengguna FBM 328 Sliding Autogate motor kami hampir 8 tahun. Kami datang buat troubleshooting dulu, rumahnya parts dalam motor yang rosak bila customer tahu parts motor dalam rosak, dia terus tanya harga FBM DC Sliding Autogate kami berapa, kami bagi FBM sliding promotion price include installation. Pada masa itu juga customer minta kami pasang FBM 328 DC Sliding Autogate System.

 

Sliding Autogate Repair Ampang

 

Setiap masalah autogate yang customer tidak pasti punca autogate rosak, kami akan datang checking dulu, bagitahu customer autogate parts problem dan cara penyelesaian terbaik. Sama ada terus tukar part autogate yang rosak atau terpaksa pasang autogate baru bergantung pada keadaan. Kami akan explain a – z pada customer apa yang perlu dilakukan.

Untuk keterangan lanjut mengenai FBM Autogate System kami atau produk lain, sila hubungi di 018 – 207 9198.

Kami boleh membaiki sistem autogate anda hanya dalam 3 langkah mudah dan cepat.

Langkah 1 : Tangkap 3 – 5 gambar (Gate & Autogate Motor Sekali)

Langkah 2 : Whatsapp gambar dan alamat ke www.wasap.my/60182079198

Langkah 3: Juruteknik yang terlatih dengan membawa van penuh stok akan membantu

Jacky Pan

Call: 018 – 207 9198
Whatsapp: www.wasap.my/60182079198
Website:
https://kedaiautogate.com
Youtube:
https://youtu.be/fm2Itj0BsgU