Kami Berikan Penyelesaian Terbaik Untuk Masalah Autogate Anda Disebabkan Banjir

Masih belum habis lagi isu mengenai banjir dan kebanyakan autogate repair yang kami buat yang autogate mereka rosak sebab banjir dimana customer tidak dapat menghubungi auto gate installer atau auto gate repairer mereka sendiri. Kesian pada customer, banyak benda mereka kena fikir, tak apa, jangan risau kami akan berikan penyelesaian terbaik.

 

Autogate Kontraktor Salak Tinggi

 

Air Banjir Merosakkan Autogate Motherboard Dan Bahagian Autogate Lain

Masih baru lagi autogate system customer ini di Salak Tinggi, Sepang tapi malangnya ia tidak berfungsi, autogate tak boleh buka selepas dimasuki air banjir. Lebih kurang setahun lebib customer baru pakai autogate dan apabila autogate tidak berfungsi, cuba juga call original auto gate installer sepang tapi tak dapat, customer nak minta mereka datang untuk service repair autogate damaged by flood. Customer nak tahu menyelesaikan apa yang terbaik untuk autogate nya. Sekarang hampir 2 minggu autogate tak berfungsi, kebetulan customer nampak team kami repair autogate dikawasan rumahnya dan minta kami datang tengokkan autogate nya juga. Selalunya autogate control panel akan rosak sebab masuk air banjir, sama juga dengan customer ini, nasib baik motor autogate masih berfungsi, cuma bahagian dalam kotak autogate seperti autogate motherboard, auto gate transformer dan auto gate remote control receiver telah dimasuki air.

 

Autogate Installer Salak Tinggi

 

Hubungi Kedai Autogate Selesaikan Autogate Rosak Anda Akibat Banjir

Sekiranya sistem autogate anda tidak berfungsi dengan baik selepas banjir, hubungi kami untuk dapatkan bantuan autogate repair services, kami sedia membantu. Kami boleh baiki autogate motherboard dan motor autogate rosak dengan harga baiki autogate yang berpatutan, hubungi Kedai Autogate sekarang.

 

Baiki Autogate Banjir Salak Tinggi

 

Untuk keterangan lanjut mengenai FBM Autogate System kami atau produk lain, sila hubungi di 018 – 207 9198.

Kami boleh membaiki sistem autogate anda hanya dalam 3 langkah mudah dan cepat.

Langkah 1 : Tangkap 3 – 5 gambar (Gate & Autogate Motor Sekali)

Langkah 2 : Whatsapp gambar dan alamat ke www.wasap.my/60182079198

Langkah 3: Juruteknik yang terlatih dengan membawa van penuh stok akan membantu

Jacky Pan

Call: 018 – 207 9198
Whatsapp:
www.wasap.my/60182079198

Website: https://kedaiautogate.com
Youtube:
https://youtu.be/fm2Itj0BsgU