Servis Autogate Mudah Dan Cepat Dengan Kedai Autogate

Hi semua. Apa sahaja masalah autogate yang anda hadapi kami akan cuba sebaik mungkin untuk selesaikannya. Pertama sekali kami akan lakukan pemeriksaan untuk mencari punca auto gate parts mana yang bermasalah. Dan jika ada autogate spare parts yang perlu digantikan, kami boleh teruskan gantikannya. Servis autogate dengan kami mudah dan cepat. Jimat masa anda dan juga kami.

 

Servis OAE Autogate

Kami Datang Dan Baiki Autogate Pada Hari Sama Dihubungi

Kali ini auto gate repair services kami di Seri Kembangan dimana customer menggunakan OAE swing autogate, memang agak lama dah pakai oae 333a autogate dan sekarang ada masalah one side oae autogate arm tak berfungsi. Disebabkan perlu pergi outstation, customer nak pastikan autogate berfungsi seperti biasa, perlu diselesaikan dengan segera. Ada beberapa kontraktor autogate seri kembangan dihubungi, tapi mereka tak boleh buat on the spot, kena datang periksa dulu lepas itu baru cari spare parts. Nasib baik ada jiran recommmend Kedai Autogate, kami datang dengan semua oae auto gate spare parts, selepas dah confirm oae autogate arm rosak, kami terus gantikannya.

 

Baiki OAE Autogate Seri Kembangan

 

Perlukan Servis Baiki Autogate? Hubungi Kami Sekarang

Ramai juga pengguna oae autogate system ada masalah tapi anda jangan risau. Kita boleh set appointment untuk kami datang buat oae autogate troubleshooting terlebih dahulu dan sekiranya ada bahagian oae autogate yang rosak, kami ada ready stock untuk oae autogate spare parts dan boleh terus gantikan oae autogate components yang bermasalah.

Untuk keterangan lanjut mengenai FBM Autogate System kami atau produk lain, sila hubungi di 018 – 207 9198.

Kami boleh membaiki sistem autogate anda hanya dalam 3 langkah mudah dan cepat.

Langkah 1 : Tangkap 3 – 5 gambar (Gate & Autogate Motor Sekali)

Langkah 2 : Whatsapp gambar dan alamat ke www.wasap.my/60182079198

Langkah 3: Juruteknik yang terlatih dengan membawa van penuh stok akan membantu

Jacky Pan
Call: 018 – 207 9198
Whatsapp: www.wasap.my/60182079198

Website: https://kedaiautogate.com
Youtube:
https://youtu.be/fm2Itj0BsgU