We Supply & Replace Heavy Duty Auto Gate Wheel

Memang setiap hari kami ada job untuk replace folding auto gate roller di area lembah klang dan yang terakhir ini di Jalan Elektron U16/86, Denai Alam, 40160 Shah Alam, sampai tercabut roda tayar autogate customer. Mulanya ada panggil tukang besi tapi mereka tak boleh buat sebab roda autogate dan tercabut lagipun customer ada autogate motor sekali jadi dia taktahu macam mana nak adjust. Itu yang cari auto gate roller expert, jumpa Kedai Autogate.

 

 

Kami hanya menggunakan auto gate wheels iaitu auto gate roller malaysia berkualiti tinggi, ada wheels double bearing dekat dalam dan kami juga akan adjust auto gate arm motor alignment dengan adanya semua ini, roda autogate anda akan tahan lama.

 

Autogate Repair Denai Alam

 

Jangan tunggu lagi, jangan biarkan auto gate wheel problem anda berpanjangan, dapatkan service repair auto gate roller untuk auto gate roller wheel replacement yang terbaik dengan harga tukar roda autogate, cost replace auto gate roller yang berpatutan. Sama ada untuk folding gate roller atau sliding auto gate roller malaysia kami boleh buat.

 

Denai Alam Auto Gate Services

 

Untuk keterangan lanjut mengenai FBM Autogate System kami atau produk lain, sila hubungi di 018 – 207 9198.

Kami boleh membaiki sistem autogate anda hanya dalam 3 langkah mudah dan cepat.

Langkah 1 : Tangkap 3 – 5 gambar (Gate & Autogate Motor Sekali)

Langkah 2 : Whatsapp gambar dan alamat ke www.wasap.my/60182079198

Langkah 3: Juruteknik yang terlatih dengan membawa van penuh stok akan membantu

Jacky Pan
https://kedaiautogate.com
https://youtu.be/fm2Itj0BsgU
Call: 018 – 207 9198
Whatsapp:
www.wasap.my/60182079198