OAE Arm Autogate Tidak Berfungsi – Pakar Servis Baiki OAE Autogate

 

Untuk kerja pertama hari ini kami harus ke Jalan Desa Seputeh 1, Taman Desa Seputeh, 58000 Kuala Lumpur servis baiki oae autogate/ oae auto gate repair service kerana oae autogate arm tidak boleh buka/ oae autogate not opening, tak ada apa response pun. Sebelum ini oae arm autogate tersebut bergerak pelahan bila tutup dan buka. Customer ada hubungi pemasang autogate asal/ original oae autogate installer KL tetapi mereka beritahu supaya gunakan dahulu yang lama itu sampailah mereka datang kerana mereka tiada oae autogate spare parts ketika itu. Dan bila oae autogate itu tidak berfungsi/ oae autogate not working, hubungi mereka juga tidak dapat, itu sebab customer mencari autogate servis berdekatan saya/ oae autogate repair near me, dan jumpalah EE Automation.

 

Arm Auto Gate Repair Seputeh

 

Kami terus datang ke rumah customer sebab customer urgent autogate tak boleh buka, nak keluar tak boleh. Selepas melihat kesemuanya, ternyata oae arm autogate motor tidak berfungsi/ oae arm auto gate not working, dan kami juga menunjukkan bahagian oae autogate yang bermasalah, kemudian menyatakan kos untuk autogate repair. Kami menggantikan dengan oae arm autogate baru & 100% original. Kemudian kami akan ke 5, Jalan Padang Jawa, Taman Seputeh, 58000 Kuala Lumpu dimana customer ada masalah dengan autogate yang tidak boleh dibuka.

 

OAE Autogate Repair Service

 

Autogate yang customer ini gunakan adalah salah satu autogate yang terkenal jenama autogate malaysia/ famous autogate brand dimana ia merupakan produk kami dan kami adalah oae autogate supplier, installer dan repairer. Adakah anda pengguna oae autogate Malaysia? Anda telah datang ke tempat yang betul.

Untuk keterangan lanjut mengenai FBM Autogate System kami atau produk lain, sila hubungi di 018 – 207 9198.

Kami boleh membaiki sistem autogate anda hanya dalam 3 langkah mudah dan cepat.

Langkah 1 : Tangkap 3 – 5 gambar (Gate & Autogate Motor Sekali)

Langkah 2 : Whatsapp gambar dan alamat ke www.wasap.my/60182079198

Langkah 3: Juruteknik yang terlatih dengan membawa van penuh stok akan membantu

Jacky Pan

Call: 018 – 207 9198
Whatsapp:
www.wasap.my/60182079198
https://kedaiautogate.com
https://youtu.be/fm2Itj0BsgU