Supply & Install FBM 328 Sliding Autogate System – Top Auto Gate Services Bangi

想要安装电动门、更换或维修自动门时, 您是否曾犹豫该选择哪家公司?不用担心,今天您出门遇贵人了‼️ Kedai Autogate 是您的最佳选择‼️
今天,我们的电门师傅为加影的客户安装了一套全新的电动门系统 (sliding autogate system)。客户选择安装FBM Autogate 328 Sliding motor。FBM 电动门机是好品牌,一直深受大马人的信赖‼️

安装FBM 328 自动门机,您就轻松移动家门,而且门机器声音很轻, 开关门都很顺畅!这款autogate 很有强力,功率十足,非常适合安装于住家。当然,如果您想要安装在工厂的门,我们也提供其他马力更大,性能更好的商业电动门机 ( FBM Commercial Gate System) 。想了解更多自动门的价格与电动门维修服务,请联络: Mr Jacky
Whatsapp👉 https://wa.me/60182079198 或游览我们的网站:👉https://kedaiautogate.com

 

Pada masa sekarang ini, kami adalah yang bertanggungjawab ke autogate pelanggan di Jalan BM 6/6a, Bandar Bukit Mahkota, 43000 Kajang, Selangor apabila original autogate installer bangi customer sudah tidak lagi perniagaan dalam autogate. Setelah lama tidak menggunakan sliding auto gate system, customer sedia menggunakan perkhidmatan autogate, autogate services dari Kedai Autogate. Sebelum hubungi kami, customer sudah tengok latar belakang syarikat autogate/ autogate company kami dan ada juga beberapa kenalannya yang menggunakan autogate kami, itu yang customer lebih yakin. Kami melakukan pemasangan FBM 328 DC Sliding Autogate System termasuk menggantikan sliding autogate gear rack baru.

 

Auto Gate Services Bangi

 

Bagaimana kami mengekalkan syarikat autogate dan kedai autogate klang valley/ autogate shop kami sejak dari 1996. Dari hari ke bulan ke tahun kami sentiasa memperbaiki dan meningkatkan kemahiran kami untuk pemasangan arm autogate/ autogate arm installation, pasang sliding gate motor/ auto gate sliding system installation dan baiki autogate motor/ auto gate motor repair. Kami juga menyimpan stok alat ganti baru autogate/ auto gate spare parts untuk kebanyakan autogate jenama Malaysia/ autogate brand. Kami juga memberikan autogate khidmatan selepas jualan/ after sales support, jaminan autogate/ autogate warranty yang terbaik.

 

Sliding Auto Gate Installation Bangi

 

Adakah anda mencari autogate tahan lasak/ heavy duty auo gate system dan autogate tahan lama/ long lasting autogate system? EE Automation adalah pilihan yang terbaik untuk memasang autogate dirumah/ hous autogate installation anda. Servis kami adalah yang terbaik pembekal autogate/ autogate supplier dan pemasangan autogate teratas KL/ top autogate installer kuala lumpur. Kami mempunyai juga pintu pagar automatik/ automatic gate system yang sesuai untuk sliding autogate design, swing autogate design dan folding autogate design. Pasukan kami sentiasa bersedia membuat servis autogate/ autogate services untuk pemasangan autogate/ autogate installation dan baiki autogate/ autogate repair kepada semua pengguna autogate klang valley.

 

Pasang Autogate Bangi

 

Untuk keterangan lanjut mengenai FBM Autogate System kami atau produk lain, sila hubungi di 018 – 207 9198.

Kami boleh membaiki sistem autogate anda hanya dalam 3 langkah mudah dan cepat.

Langkah 1 : Tangkap 3 – 5 gambar (Gate & Autogate Motor Sekali)

Langkah 2 : Whatsapp gambar dan alamat ke www.wasap.my/60182079198

Langkah 3: Juruteknik yang terlatih dengan membawa van penuh stok akan membantu

Jacky Pan

Call: 018 – 207 9198
Whatsapp:
www.wasap.my/60182079198
https://kedaiautogate.com
https://youtu.be/fm2Itj0BsgU