Best Swing Auto Gate System Malaysia

Swing auto gate design customer di jalan nova U5/95 subang bestari tapi guna swing arm autogate system yang bukan heavy duty autogate motor, sebab itu pakai tak sampai 4 tahun dah ada masalah dengan arm autogate motor. Tapi dulu sebelum pemasangan autogate, auto gate installer subang bestari itu kata ini heavy duty motor punya, boleh support gate berat, sekarang apabila call mereka katanya tak buat autogate dah. Itu yang customer buat keputusan untuk pasang autogate baru dan ramai jiran customer yang syor menggunakan FBM 929 Arm Autogate System, ada yang dah pakai yang kami pasang autogate rumah mereka sudah 8 tahun. Terima kasih kerana menggunakan servis autogate kami.

 

 

Masih mencari reputable auto gate company dan reliable auto gate system dengan kos pemasangan autogate 2021, kos pasang pintu automatik yang berpatutan? Berhenti mencari, EE Automation adalah pilihan terbaik yang merupakan top auto gate company in shah alam yang membekal jenama autogate terbaik malaysia.

 

Swing Autogate Shah Alam

 

Memang kami sangat recommend FBM 929 Arm Autogate System direka untuk autogate swing door. Ia merupakan reliable & low maintenance autogate system, boleh tahan lama lebih 10 tahun dan fbm auto gate spare parts pun senang dapat, andai kata 10 tahun anda guna ada masalah autogate, boleh tukar autogate parts yang rosak sahaja, tak perlu tukar autogate set baru.

 

Autogate Installer Shah Alam

 

Untuk keterangan lanjut mengenai FBM Autogate System kami atau produk lain, sila hubungi di 018 – 207 9198.

Kami boleh membaiki sistem autogate anda hanya dalam 3 langkah mudah dan cepat.

Langkah 1 : Tangkap 3 – 5 gambar (Gate & Autogate Motor Sekali)

Langkah 2 : Whatsapp gambar dan alamat ke www.wasap.my/60182079198

Langkah 3: Juruteknik yang terlatih dengan membawa van penuh stok akan membantu

Jacky Pan

Call: 018 – 207 9198
Whatsapp: www.wasap.my/60182079198
https://kedaiautogate.com
https://youtu.be/fm2Itj0BsgU