Top OAE Auto Gate Repairer In Klang Valley

Last job hari ini kami baiki oae autogate di Lengkok Gambus 4 Taman Desawan 41200 Klang Selangor sebab one oae autogate arm open close halfway. Sebelum ini oae arm autogate tersebut bergerak pelahan bila tutup dan buka. Customer ada contact original oae autogate installer klang tapi mereka kata guna dulu sampailah kami datang sebab nak datang sekarang katanya mereka tak ada oae auto gate spare parts lagi. Ini bila oae autogate tak berfungsi, call mereka tak dapat, itu yang customer cari oae autogate repair near me, jumpa Kedai Autogate.

 

OAE Autogate Repair Klang

 

Kami on the spot datang rumah customer ini dulu sebab dekat dengan kedai autogate puchong kami. Selepas checking, memang oae arm autogate motor not working, kami tunjukkan bahagian oae autogate yang bermasalah, nyatakan auto gate repair cost dan gantikan dengan oae arm autogate baru & 100% original.

 

Klang Autogate Repair

 

Autogate yang digunakan customer ini salah satu famous autogate brand malaysia dimana kami merupakan produk kami dan kami adalah oae autogate supplier, installer dan repairer. Anda pengguna oae auto gate Malaysia? Ada oae autogate problem? Jangan risau lagi dah sekiranya ada masalah oae autogate rosak dan auto gate repairer anda tak boleh baiki. Kami berikan autogate market price malaysia yang berpatutan.

Untuk keterangan lanjut mengenai FBM Autogate System kami atau produk lain, sila hubungi di 018 – 207 9198.

Kami boleh membaiki sistem autogate anda hanya dalam 3 langkah mudah dan cepat.

Langkah 1 : Tangkap 3 – 5 gambar (Gate & Autogate Motor Sekali)

Langkah 2 : Whatsapp gambar dan alamat ke www.wasap.my/60182079198

Langkah 3: Juruteknik yang terlatih dengan membawa van penuh stok akan membantu

Jacky Pan

Kedai Autogate

Call: 018 – 207 9198
Whatsapp:
www.wasap.my/60182079198

https://kedaiautogate.com
https://youtu.be/fm2Itj0BsgU