Autogate Repair Service Near Me – Autogate Services In Shah Alam Area

Hi. Ada masalah autogate? Tapi malangnya original autogate installer ada sendiri tak boleh selesaikannya? Jangan risau, Kedai Autogate anda, boleh tolong selesaikan masalah autogate. Memang kami banyak menerima autogate services untuk masalah autogate banjir, autogate masuk air. Dan kami semua masalah autogate dapat diselesaikan terus sebab semua autogate spare parts untuk semua jenis autogate malaysia kami ada.

 

Auto Gate Repairer Shah Alam

 

Water Damaged Autogate Board/ Autogate Motor

Kami baru selesai bantu selesaikan oae autogate problem untuk customer ini di seksyen 32 shah alam yang tidak berfungsi selepas banjir. Ada auto gate repair bangla shah alam dah datang buat pemeriksaan, ada oae autogate parts yang rosak adalah oae autogate motherboard dan oae autogae arm 333a untuk sebelah kanan. Tapi malangnya autogate repairer tersebut tak ada spare parts autogate untuk buat dan customer banyak untuk checking fee pada mereka. Dan jirannya yang recommend Kedai Autogate yang kami baiki autogate banjir untuk rumahnya semalam. Jadi hari ini kami yang dari Bukit Rimau, terus ke rumah customer. Kami gantikan oae autogate motherboard dan oae autogate arm yang baru dan original.

 

Baiki Autogate Shah Alam

 

Let Kedai Autogate Take Care Of Your Autogate

Sekiranya sistem autogate anda tidak berfungsi dengan baik selepas banjir, hubungi kami untuk dapatkan bantuan autogate repair services, kami sedia membantu. Kami boleh baiki autogate motherboard dan motor autogate rosak dengan harga baiki autogate yang berpatutan, hubungi Kedai Autogate sekarang.

 

OAE Autogate Repair Shah Alam

 

Untuk keterangan lanjut mengenai FBM Autogate System kami atau produk lain, sila hubungi di 018 – 207 9198.

Kami boleh membaiki sistem autogate anda hanya dalam 3 langkah mudah dan cepat.

Langkah 1 : Tangkap 3 – 5 gambar (Gate & Autogate Motor Sekali)

Langkah 2 : Whatsapp gambar dan alamat ke www.wasap.my/60182079198

Langkah 3: Juruteknik yang terlatih dengan membawa van penuh stok akan membantu

Jacky Pan

Call: 018 – 207 9198
Whatsapp:
www.wasap.my/60182079198

Website: https://kedaiautogate.com
Youtube:
https://youtu.be/fm2Itj0BsgU