Banyak Bahagian Autogate Anda Tidak Berfungsi Selepas Banjir?

Autogate yang tidak berfungsi selepas dimasuki air banjir selalu merosakan bahagian kotak autogate seperti autogate control board, auto gate transformer, autogate remote receiver, autogate battery dan boleh jadi motor autogate juga. Apa-apa pun kami akan datang buat autogate troubleshooting terlebih dahulu untuk kepastian.

 

Motor Autogate Repair Shah Alam

 

Kami Boleh Terus Gantikan Bahagian Autogate Yang Rosak

Salah satunya customer di Jalan Tanjung Medan 30/148, Taman Bunga Raya, Seksyen 30, 40460 Shah Alam tapi malangnya rosak akibat banjir dan sebenarnya sudah ada autogate kontraktor datang, tapi sebabkan banyak autogate parts yang rosak dan mereka tak ada spare parts autogate untuk gantikan, mereka recommend pasang autogate baru tapi customer taknak sebab oae autogate arm dua-dua masih lagi berfungsi, cuma barang autogate box semua rosak dimasuki air. Itu yang ada jirang customer bagi contact Kedai Autogate, kami yang dari baiki autogate sri muda terus ke rumah customer untuk bantu tukar semua autogate alatan ganti autogate nya yang rosak dan kos baiki autogate murah kami berikan.

 

Autogate Motherboard Shah Alam

 

Autogate Transformer Shah Alam

Cara Baiki Autogate Terbaik Ditawarkan

Perlukan autogate solution segera? Mudah sahaja ingin mencari kami, cuma cari auto gate repair near me. Kepada anda yang memerlukan arm autogate repair services untuk masalah autogate banjir ,oae autogate open close slow, oae 333a arm autogate motor repair, oae autogate wiring problem, oae swing arm autogate repair dan macam-macam lagi masalah sama ada autogate rosak disebabkan banjir atau sebaliknya. Kami sedia membantu anda dengan diagnostik autogate dan pembaikan autogate.

 

Autogate Battery Shah Alam

 

Untuk keterangan lanjut mengenai FBM Autogate System kami atau produk lain, sila hubungi di 018 – 207 9198.

Kami boleh membaiki sistem autogate anda hanya dalam 3 langkah mudah dan cepat.

Langkah 1 : Tangkap 3 – 5 gambar (Gate & Autogate Motor Sekali)

Langkah 2 : Whatsapp gambar dan alamat ke www.wasap.my/60182079198

Langkah 3: Juruteknik yang terlatih dengan membawa van penuh stok akan membantu

Jacky Pan

Call: 018 – 207 9198
Whatsapp:
www.wasap.my/60182079198
Website:
https://kedaiautogate.com
Youtube:
https://youtu.be/fm2Itj0BsgU