Autogate Yang Dimasuki Air Ketika Banjir Masih Boleh Dibaiki?

Ramai customer yang autogate mereka rosak dimasuki air ketika banjir, yang customer yang minta kami baiki autogate tersebut dan ada juga yang terus buat keputusan untuk pasang autogate baru. Apa-apa pun kami akan tengok keadaan autogate itu dulu, jika masih lagi boleh dibaiki, kami akan terus gantikan bahagian autogate yang bermasalah tapi selepas pemeriksaan, semua bahagian autogate telah rosak, ia lebih baik untuk pasang autogate baru.

 

Baiki Autogate Banjir Di Klang

 

Dengan Menggantikan Beberapa Bahagian Autogate Yang Rosak, Autogate Berfungsi Semula

Kali ini kami buat servis autogate masuk air banjir untuk customer lorong songket 5, taman maznah, 41000 klang. Sebelum menghubungi kami, customer ada hubungi original auto gate installer klang tanpa lakukan pemeriksaan mereka terus minta customer untuk pasang autogate baru, katanya kalau autogate masuk air banjir memang tak boleh digunakan lagi, begitu juga dengan autogate repairer klang, mereka ada datang periksa tapi mereka tak ada arm autogate spare parts untuk betulkan autogate tersebut. Akhirnya jiran customer yang bagi contact Kedai Autogate, team kami datang periksa, kedua-dua arm autogate motor masih lagi berfungsi dengan baik, cuma autogate parts yang perlu diganti adalah swing autogate control board dan autgate transformer sahaja. Lega customer dapatkan kurang kos baiki autogate, tak perlu sampai pasang autogate baru.

 

Autogate Company Di Klang

 

Apa Yang Anda Perlu Buat Sekiranya Autogate Berhenti Berfungsi Selepas Banjir? Hubungi Kedai Autogate Sekarang

Sekiranya motherboard autogate dan motor autogate rosak disebabkan banjir yang ter jadi kepada anda, boleh hubungi pakar autogate lembah klang. Kami menerima banyak panggilan untuk motherboard autogate rosak akibat banjir. Team autogate kami semua telah bersedia dengan semua autogate spare parts untuk semua types of autogate, autogate brand dan autogate model. Kami akan cuba sedaya upaya untuk selesaikan masalah oae autogate dengan kos baiki oae autogate yang berpatutan.

 

Kontraktor Autogate Klang

 

Perlukan autogate services yang cepat dan berkesan. Boleh call Kedai Autogate sekarang.

Untuk keterangan lanjut mengenai FBM Autogate System kami atau produk lain, sila hubungi di 018 – 207 9198.

Kami boleh membaiki sistem autogate anda hanya dalam 3 langkah mudah dan cepat.

Langkah 1 : Tangkap 3 – 5 gambar (Gate & Autogate Motor Sekali)

Langkah 2 : Whatsapp gambar dan alamat ke www.wasap.my/60182079198

Langkah 3: Juruteknik yang terlatih dengan membawa van penuh stok akan membantu

Jacky Pan

Call: 018 – 207 9198
Whatsapp: www.wasap.my/60182079198
Website:
https://kedaiautogate.com
Youtube:
https://youtu.be/fm2Itj0BsgU