Service Repair Swing Arm Autogate – Dnor 212 Arm Autogate

Kami banyak membaiki swing autogate arm dan antara famous autogate brand yang kami banyak servis baiki swing arm autogate ialah dnor autogate arm model dnor 712 ataupun model dnor 212. Kami ada dnor auto gate spare parts, jadi kami sentiasa akan pastikan masalah dnor autogate tersebut selesai pada masa kami datang.

 

Dnor 212 Arm Autogate Repair Shah Alam

 

We Settle 2 Problems In 1 Tine – Dnor 212 Arm Autogate And Gate Bearings

Kali ini servis baiki dnor autogate 212 di area Setia Alam. Selepas lakukan dnor autogate troubleshooting kami dapati left side dnor 212 autogate arm tidak berfungsi, dnor arm autogate dc motor dalam dah rosak dan customer baru pakai dalam 3 tahun. Jadi jalan penyelesaiannya, kami gantikan dengan dnor 212 arm autogate untuk sebelah kanan tersebut. Lagi satu, customer juga minta kami pasang gate bearing sebab gate asal tak ada, jadi kami swing jadi tak lancar apabila dibuka dan tutup. Customer puji kami, boleh selesai semua masalah autogate, sekarang lebih lancar swing auto gate bergerak.

 

Gate Bearing Setia Alam

 

Call Us Now? Kedai Autogate Will Make Your Autogate In Working Condition

Itu yang pentingnya mencari reliable autogate installer, janganlah cari autogate murah, autogate installer murah sahaja. Penting untuk tahu siapa original autogate installer kita nanti jika ada apa-apa masalah dengan autogate, senang. Tapi sekiranya anda tidak dapat cari atau hubungi original auto gate installer, boleh hubungi Kedai Autogate, kami boleh bantu service and repair auto gate system anda dengan mudah, cepat dan berkesan. 

 

Shah Alam Auto Gate Services

 

Untuk keterangan lanjut mengenai FBM Autogate System kami atau produk lain, sila hubungi di 018 – 207 9198.

Kami boleh membaiki sistem autogate anda hanya dalam 3 langkah mudah dan cepat.

Langkah 1 : Tangkap 3 – 5 gambar (Gate & Autogate Motor Sekali)

Langkah 2 : Whatsapp gambar dan alamat ke www.wasap.my/60182079198

Langkah 3: Juruteknik yang terlatih dengan membawa van penuh stok akan membantu

Jacky Pan

Call: 018 – 207 9198
Whatsapp:
www.wasap.my/60182079198

Website: https://kedaiautogate.com
Youtube: https://youtu.be/fm2Itj0BsgU