Autogate Ampang – Old Sliding Autogate Motor Replacement

 

Kali ini kami melakukan pemasangan KRON 328 Sliding Autogate System untuk customer ini di Cheras bagi menggantikan sliding autogate motor lamanya yang tidak berfungsi lagi. Customer sendiri tahu yang sliding autogate motor yang digunakan tidak ada spare parts untuk dibaiki sebab dia sudah lakukan survey dan tanyakan kepada syarikat autogate KL.

Jadi sekarang menjadi reliable sliding autogate system untuk pemasangan sliding autogate motor baru, setelah beberapa syarikat autogate Ampang yang di survey, customer telah memilih EE Automation dan KRON 328 Sliding Autogate System.

 

Sliding Autogate Replacement Ampang

 

 

KRON 328 Sliding Autogate Installation

 

Motor KRON 328 DC Sliding Autogate System dikenali dengan motor tahan lasaknya dan ia juga boleh menampung pintu pagar yang berat. Kebolehpercayaan motor ini membuatnya menjadi pilihan utama bagi mereka yang menginginkan prestasi maksimum dari sistem autogate mereka. Kemampuannya menampung pintu autogate yang besar dan berat memberikan fleksibiliti kepada customer untuk menggunakan pintu autogate mengikut keperluan.

KRON 328 merupakan kuasa DC, terdapat autogate backup battery, sekiranya ia tiada bekalan kuasa elektrik, ia masih berfungsi menggunakan bateri autogate. Pergerakkan dc sliding auto gate motor ini juga sedikit laju berbanding ac sliding autogate. Motor sliding autogate 328 ini spare parts nya mudah untuk diperolehi.

 

 

Install Sliding Autogate Ampang

Install Sliding Autogate Ampang

 

 

Top Sliding Autogate Supplier And Installer Klang Valley

 

Dapatkan automatic gate sliding gate system supplier in malaysia dengan best brand sliding autogate system. Kedai Autogate hanya membekalkan produk autogate dengan jenama autogate terbaik serta auto gate high quality, kami akan membuat kajian dan mengumpul maklumat mengenai sistem autogate tersebut terlebih dahulu untuk memastikan auto gate motor tersebut berkualiti dan auto gate spare parts mudah dijumpai. Jenama autogate yang terbaik adalah KRON Autogate System.

Kami komited untuk memberikan bantuan yang cepat dan cekap serta bersedia untuk membantu tidak kira sliding autogate system atau swing arm autogate system. Kedai Autogate juga menawarkan perkhidmatan pemasangan profesional untuk menyiapkan autogate baru anda dengan betul untuk prestasi terbaik dan harga auto gate juga berpatutan. Kepada anda yang mencari autogate motor untuk pintu pagar sliding, kami memang sangat syorkan KRON 328 DC Sliding Autogate System.

 

 

 

 

Untuk keterangan lanjut mengenai KRON Autogate System kami atau produk lain, sila hubungi di 018 – 207 9198.

Kami boleh membaiki sistem autogate anda hanya dalam 3 langkah mudah dan cepat.

Langkah 1 : Tangkap 3 – 5 gambar (Gate & Autogate Motor Sekali)

Langkah 2 : Whatsapp gambar dan alamat ke www.wasap.my/60182079198

Langkah 3: Juruteknik yang terlatih dengan membawa van penuh stok akan membantu

Jacky Pan

Call: 018 – 207 9198
Whatsapp:
www.wasap.my/60182079198

Website: https://kedaiautogate.com
Youtube:
https://youtu.be/fm2Itj0BsgU