Repair Autogate Motherboard And Gate Wheels

 

Selamat Petang. Kami dihubungi customer daripada Seri Kembangan autogate tidak berfungsi dan customer beritahu kemungkinan ada masalah dengan swing autogate control panel, customer sendiri sudah buka kotak autogate dan tengok ada lampu pada autogate control board yang tidak menyala tetapi customer tidak begitu pasti.

Hari itu kami datang lakukan pemeriksaan dan mendapati betul yang autogate control panel telah rosak. Dengan persetujuan customer, kami gantikan dengan high quality autogate control panel.

 

Baiki Dnor Autogate Seri Kembangan

Baiki Dnor Autogate Seri Kembangan

 

We Also Fix The Auto Gate Bottom Wheels

 

Semasa lakukan testing, kami dapati roda autogate melompat keluar dari trek dan customer beritahu memang selalu jadi. Customer sudah hubungi gate contractor tapi tak datang-datang lagi. Kami tawarkan untuk menggantikan roda autogate tersebut. Customer terus setuju sebab tak sangka kami pun buat service auto gate roller replacement.

Kami menggantikan autogate roller menggunakan stainless steel auto gate roller wheels yang tahan dan akan tahan lama serta menggunakan teknik yang betul.

 

Repair Autogate Wheel Seri Kembangan

Repair Autogate Wheel Seri Kembangan

 

 

Best Autogate Contractor In KlangValley

 

Kami berpengalaman lebih 27 tahun dalam membekal autogate, pemasangan autogate dan membaiki pintu pagar automatik di Lembah Klang. Pelbagai servis autogate sama ada pada bahagian autogate system yang kami tawarkan antaranya baiki autogate tak boleh buka, baiki motherboard autogate, baiki autogate remote, folding arm autogare repair, swing arm autogate repair, menggantikan autogate arm, repair autogate, arm adjustment, tukar bateri autogate, baiki sliding autogate motor, welding services for autogate dan bahagian pagar kami lakukan auto gate roller replacements, repair gate bearing, betulkan trek autogate serta banyak kali.

Kami menawarkan perkhidmatan pasang KRON 929 Arm Autogate System dan baiki autogate di seluruh Lembah Klang. Untuk semua keperluan pembaikan autogate anda, sila hubungi Jacky di di 018-207 9198 atau whatsapp www.wasap.my/60182079198

Untuk keterangan lanjut mengenai KRON Autogate System kami atau produk lain, sila hubungi di 018 – 207 9198.

 

 

Kami boleh membaiki sistem autogate anda hanya dalam 3 langkah mudah dan cepat.

Langkah 1 : Tangkap 3 – 5 gambar (Gate & Autogate Motor Sekali)

Langkah 2 : Whatsapp gambar dan alamat ke www.wasap.my/60182079198

Langkah 3: Juruteknik yang terlatih dengan membawa van penuh stok akan membantu

Jacky Pan
Call: 018 – 207 9198
Whatsapp:
www.wasap.my/60182079198

Website: https://kedaiautogate.com
Youtube:
https://youtu.be/fm2Itj0BsgU