Autogate Ampang – Servis Baiki OAE Autogate Control Panel

 

Hai semua. Kami dihubungi customer daripada Ampang minta untuk gantikan oae autogate control panel. Kami tanya pada customer macam boleh tahu autogate control panel yang rosak, kata customer, ada wireman yang tolong periksa, katanya mungkin panel autogate rosak wiring semua okay dan wireman tersebut tiada oae autogate spare parts untuk lakukannnya serta tiada pengalaman. Dan minta customer untuk cari autogate repair specialist Ampang.

Kami datang melakukan autogate checking untuk pastikan lagi bahagian autogate mana yang rosak, kami dapati, memang oae swing autogate control panel rosak. Jadi kami gantikan dengan high quality KRON autogate control board dan customer juga minta kami gantikan autogate battery baru sebab bateri autogate sudah kong, bila elektrik tak ada, autogate tak boleh buka. Kurang daripada 30 minit sahaja servis baiki autogate yang kami lakukan.

 

 

Repair OAE Autogate In Ampang

Repair OAE Autogate In Ampang

 

 

Tiang Pagar Anda Kukuh, Dinding Retak Dan Bracket Autogate Tercabut

 

Ada masalah lain dengan swing autogate customer dimana gate tidak sama level berpunca daripada bearing gate yang hampir tercabut disebabkan bahagian dinding telah retak, ini kerana tiang dinding tersebut bukan sepenuhnya concrete.

Daripada pengalaman kami daripada 1000 rumah customer, hanya 2 pelanggan yang mana tiang dinding pillar mereka yang betul-betul kuat. Sebab itu banyak kes, bracket dinding autogate tercabut, tiang pecah dan pintu pagar jatuh ianya berpunca daripada tiang pagar yang tida kuat. Sebab itu cari kontraktor yang berpengalaman dan jujur, tidak kita kontraktor buat rumah, kontraktor pintu pagar ataupun kontraktor pintu pagar automatik.

 

Repair Gate Bearing Ampang

Repair Gate Bearing Ampang

 

 

Servis Autogate Dipercayai Di Lembah Klang

 

Kami komited untuk memberikan bantuan yang cepat dan cekap serta bersedia untuk membantu tidak kira masalah autogate yang anda hadapi dan untuk model atau jenama autogate seperti dnor autogate, e8 autogate, jackpro autogate, agt autogate ataupun oae autogate. Untuk pemasangan autogate baru dapatkan KRON Autogate System.

Kami sudah lama dalam industri autogate ini, apa jua masalah gate dan autogate kami berjaya menyelesaikannya. Hampir beribu-ribu unit rumah kami telah membuat pemasangan KRON 929 arm autogate sistem. Kerana itu kami sentiasa diberi kepercayai dan menjadi servis yang paling terbaik untuk pemasangan autogate dan repair autogate di Lembah Klang.

 

 

 

 

Untuk keterangan lanjut mengenai KRON Autogate System kami atau produk lain, sila hubungi di 018 – 207 9198.

Kami boleh membaiki sistem autogate anda hanya dalam 3 langkah mudah dan cepat.

Langkah 1 : Tangkap 3 – 5 gambar (Gate & Autogate Motor Sekali)

Langkah 2 : Whatsapp gambar dan alamat ke www.wasap.my/60182079198

Langkah 3: Juruteknik yang terlatih dengan membawa van penuh stok akan membantu

Jacky Pan
Call: 018 – 207 9198
Whatsapp: www.wasap.my/60182079198

Website: https://kedaiautogate.com
Youtube:
https://youtu.be/fm2Itj0BsgU