Supply And Replace Swing Gate Bearings

 

Masalah pada gate bearing sama ada auto gate bearing tercabut atau longgar boleh menyebabkan pintu pagar jatuh. Jadi sekiranya anda perasan yang pintu pagar anda tidak sama ketinggiannya, seperti sebelah kanan tinggi daripada sebelah kiri, itu bermakna gate bearing anda bermasalah. Atau paling ketara, sambungan antara bearing ke gate yang tercabut. Jadi cepat dapatkan gate bearing replacement sebelum perkara tidak ingini berlaku. Jangan tunggu sehingga pintu pagar anda jatuh dan merosakkan kereta anda atau mencederaan orang.

Untuk proses menggantikan gate bearings memerlukan tenaga kerja dan kepakaran. Bearing lama yang bermasalah akan dibuang dan bearing gate yang baru akan dipasang. Ianya tidak mudah, tapi team kami yang mencukupi dan pengalaman dan kepakaran menjadikan ia lebih mudah.

 

Replace Auto Gate Bearing Shah Alam

Replace Auto Gate Bearing Shah Alam

 

Bearing Problem And The Auto Gate Almost Fall

 

Seperti customer di Shah Alam ini dimana pagar swing autogate sebelah kanan tiba-tiba sahaja jatuh yang semasa membukanya. Satu daripada gate bearing tercabut yang menyebabkan pintu pagar jatuh. Dari apa yang customer beritahu, sebelum ini memang customer ada perasan pagarnya tidak sama level tetapi customer sangkakan ia tidak ada apa-apa kesan. Sehinggalah pintu pagar tetiba jatuh, nasib baik tidak kena kereta atau orang. Customer ada hubungi original autogate installer tapi mereka tak boleh tukar gate bearing dan customer ada juga cari autogate contractor Shah Alam yang lain tapi pun sama, mereka tak buat untuk tukar gate bearing. Akhirnya dapat hubungi kedai Autogate.

Pintu pagar customer hampir terjatuh, jadi dengan segera team kami datang betulkannya. Kami membawa semua jenis saiz gate bearing dan jadi apabila sampai rumah customer kami hanya tinggal ambil saiz bearing yang bersesuai dan lakukan penggantian.

 

Swing Auto Gate Bearing Repair Shah Alam

Swing Auto Gate Bearing Repair Shah Alam

 

One Stop Autogate Solution Klang Valley

 

Tidak semua kontraktor autogate di Lembah Klang boleh repair autogate dan gate (bearing, roda, hinges, trek) Lebih baik panggil kontraktor yang tahu kesemua, yang menawarkan one stop autogate solution. Autogate memang kepakaran kami termasuk pasang autogate KRON 929, baiki autogate, wiring autogate, tukar gate bearing, baiki roda autogate dan pasang trek pagar yang baru.

Kami sudah lama dalam industri autogate ini, apa jua masalah gate dan autogate kami berjaya menyelesaikannya. Hampir beribu-ribu unit rumah kami telah membuat pemasangan KRON 929 arm autogate sistem.

 

 

Untuk keterangan lanjut mengenai KRON Autogate System kami atau produk lain, sila hubungi di 018 – 207 9198.

Kami boleh membaiki sistem autogate anda hanya dalam 3 langkah mudah dan cepat.

Langkah 1 : Tangkap 3 – 5 gambar (Gate & Autogate Motor Sekali)

Langkah 2 : Whatsapp gambar dan alamat ke www.wasap.my/60182079198

Langkah 3: Juruteknik yang terlatih dengan membawa van penuh stok akan membantu

Jacky Pan
Call: 018 – 207 9198
Whatsapp: www.wasap.my/60182079198

Website: https://kedaiautogate.com
Youtube:
https://youtu.be/fm2Itj0BsgU