Autogate Damansara – Underground Autogate Lama Rosak Teruk

 

Hai semua. Kami dihubungi customer daripada Damansara yang menggunakan Home Access underground swing autogate system dan customer beritahu ada masalah underground autogate buka tutup pelahan daripada biasa, seperti sudah lama tidak berdaya untuk bergerak dan apabila ada angin kuat pintu pagar akan bergerak ditiup angin, swing dengan sendiri, ia tak boleh kekal seperti sebelum ini. Mendengar penerangan customer kami syak yang gearbox underground autogate tersebut telah rosak.

Kami datang lakukan pemeriksaan dan sahkan yang memang underground autogate gearbox dan motor telah rosak, semua proses kami tunjuk pada customer dan customer melihat sendiri keadaan swing underground autogate nya. Apa yang kami cadangkan lebih baik pasang autogate baru dan customer pun terus setuju. Kami terus mulakan pemasangan KRON Arm Autogate System menggantikan underground autogate lama.

 

Swing Autogate Installation Damansara

Swing Autogate Installation Damansara

 

 

Pilihan Tepat Gantikan Dengan KRON Arm Autogate System

Ramai yang dulu pengguna underground swing autogate system telah ganti kepada swing arm autogate system. Ini kerana underground autogate terlalu lama, bermasalah dan tidak berbaloi untuk dibaiki. Kami banyak melakukan pemasangan KRON 929 Arm Autogate baru menggantikan underground auto gate lama yang telah rosak.

Ada dulunya belasan tahun lepas kami pernah pasang underground swing autogate untuk mereka dan kini telah menggunakan KRON 929 Arm Autogate System. Ada juga customer yang sebelum ini kami pernah baiki underground autogate dan apabila masalah dibahagian lain pula, mereka buat keputusan untuk dapatkan pemasangan swing arm autogate KRON 929.

 

Underground Autogate Replacement Damansara

Underground Autogate Replacement Damansara

 

 

Ini KRON Arm Autogate Package, semua autogate components seperti dibawah

  • KRON Heavy Duty Swing Arm x 2
  • Autogate Control Board
  • Transformer
  • Backup Battery
  • PVC Box
  • Remote Control x 3

Gantikan Sistem Autogate Lama Anda Dengan KRON Autogate

Hasil dalam memasang autogate KRON dengan baik memberikan customer kami kepuasan dan ketenangan fikiran yang tinggi. Mereka tidak hanya mendapati autogate ini berprestasi dengan baik, tetapi juga memberikan faedah dalam hal harga. Promosi autogate yang sedang berlangsung telah membantu mereka menguruskan bajet dengan lebih baik, dan ini merupakan tawaran yang sukar untuk ditolak. Jadi apa yang anda tunggu lagi, cepat hubungi Kedai Autogate untuk dapatkan harga autogate promosi untuk KRON 929 Arm Autogate System sama ada untuk kali pertama pemasangan ataupun menggantikan autogate lama anda yang rosak.

Untuk keterangan lanjut mengenai KRON Autogate System kami atau produk lain, sila hubungi di 018 – 207 9198.

 

 

 

Kami boleh membaiki sistem autogate anda hanya dalam 3 langkah mudah dan cepat.

Langkah 1 : Tangkap 3 – 5 gambar (Gate & Autogate Motor Sekali)

Langkah 2 : Whatsapp gambar dan alamat ke www.wasap.my/60182079198

Langkah 3: Juruteknik yang terlatih dengan membawa van penuh stok akan membantu

Jacky Pan

Call: 018 – 207 9198
Whatsapp:
www.wasap.my/60182079198

Website: https://kedaiautogate.com
Youtube:
https://youtu.be/fm2Itj0BsgU