Sliding Autogate Motor With Metal Pinion Gear

Kami dihubungi daripada Subang SS19 yang ingin menggantikan sliding autogate motor lamanya yang telah rosak. Dari apa yang customer, kemungkinan sliding autogate motor gearbox masih okay, cuma sliding autogate pinion gear plastik telah haus menyebabkan autogate sliding tidak boleh bergerak dengan baik. Ingin baiki tetapi tiada autogate spare parts, itu yang customer ingin pasang autogate baru dan mencari sliding autogate gear metal supaya tidak mudah haus. Beberapa syarikat autogate yang customer survey, telah memilih kami dan KRON 328 DC Sliding Autogate System.

Semasa ingin lakukan pemasangan, kami dapati sliding autogate motor lama tidak dipasang dengan betul, tapaknya tidak kukuh, membuatkan motor bergegar dan menyebabkan sliding pinion gear cepat haus. Jadi sekarang kami kukuhkan tapak sliding autogate motor baru KRON 328. Sekarang sangat lancar kron sliding autogate bergerak.

Sliding Autogate Motor Subang Jaya

Sliding Autogate Motor Subang Jaya

KRON 328 Sliding Autogate Motor Installation

Kami banyak lakukan pemasangan untuk menggantikan sliding autogate motor lama yang bermasalah ke KRON 328 Sliding Autogate System iaitu dc sliding autogate motor. Ada yang kerap sangat baiki sliding autogate akhirnya buat keputusan untuk pasang autogate dan sliding autogate tidak boleh dibaiki oleh kerana tidak ada sliding autogate spare parts dipasaran untuk sliding autogate motor yang digunakan.

Ramai customer yang memilih KRON 328 Sliding Autogate System bagi digantikan dengan sliding autogate motor lama mereka. KRON 328 Sliding Autogate system merupakan famous sliding autogate motor Malaysia. Motornya yang tahan lasak, heavy duty sliding autogate motor dan boleh menampung gate yang besar dan berat. Serta mempunyai fungsi backup battery, sekiranya bekalan elektrik terputus, kron 328 sliding autogate masih lagi boleh berfungsi menggunakan kuasa bateri sandaran yang tersedia.

Sliding Autogate Pinion Gear Subang Jaya

Sliding Autogate Pinion Gear Subang Jaya

Sliding Autogate Specialist – Install And Repair

Kami boleh pasang atau baiki autogate rosak anda dengan mudah tapi berkesan. Kalau anda tak pasti apa yang perlu dibuat, cara baiki autogate dan cara pasang autogate yang betul, kami adalah penyelesaian jawapan terbaik untuk semua soalan anda kerana kami adalah auto gate repair expert.

Jika anda memerlukan pembaikan autogate kecemasan untuk masalah roda autogate, autogate motor dan sebagainya, jangan teragak-agak untuk menghubungi kami. Kami komited untuk memberikan bantuan yang cepat dan cekap serta bersedia untuk menyelesaikan segala masalah autogate anda. Untuk pemasangan autogate baru, kami sangat syorkan untuk menggunakan KRON 328 Sliding Autogate System.

Untuk keterangan lanjut mengenai KRON Autogate System kami atau produk lain, sila hubungi di 018 – 207 9198.

Kami boleh membaiki sistem autogate anda hanya dalam 3 langkah mudah dan cepat.

Langkah 1 : Tangkap 3 – 5 gambar (Gate & Autogate Motor Sekali)

Langkah 2 : Whatsapp gambar dan alamat ke www.wasap.my/60182079198

Langkah 3: Juruteknik yang terlatih dengan membawa van penuh stok akan membantu

Jacky Pan

Call: 018 – 207 9198
Whatsapp:
www.wasap.my/60182079198

Website: https://kedaiautogate.com
Youtube:
https://youtu.be/fm2Itj0BsgU